5 Tips about κυπαρισσια διαμονη You Can Use Today

Wiki Article

Υπήρχαν πολλές επιλογές για να επισκεφθούμε διάφορες παραλίες σε μικρή απόσταση.

Ησυχία αναλόγως τον κόσμο, πολλά τροχόσπιτα. Αμεση πρόσβαση σε δύο παραλίες, μεγάλες, με μικρό βοτσαλάκι. Η δεύτερη με ένα φυσικό χώρο σαν τρίτη παραλία που αράζουν κυρίως γυμνιστές. Η διεύθυνση του κάμπινγκ άνθρωποι πολύ έμπειροι στην δουλειά για αυτό και φέρονται με ευγένεια και γενικώς δεν σου χαλάνε χατίρι (μπορείς ακόμα και το αυτοκίνητο να πλύνεις σε ειδικά προορισμένο χώρο). Σκιά όχι τόσο καλή σε όλες τις θέσεις αλλά πολύ ικανοποιητική στις περισσότερες. Καταπληκτικές θέσεις με τραπέζια για καφέ, σνάκ, διάβασμα κλπ κάτω από μουριές με δροσερή σκιά πάνω στην θάλασσα (όλα τα λεφτά!).

Στείλε αίτηση ζήτησης σε μεσιτικά γραφεία στην περιοχή που ψάχνεις για να επικοινωνήσουν μαζί σου με προτάσεις ακινήτων.

εύκολη πρόσβαση σε φαγητό κλπ) και αντισταθμίζεται εύκολα από τις δύο παραλίες που είναι μέσα στο πράσινο.

Δημοφιλές σε επισκέπτες check here που κάνουν κράτηση για ξενοδοχείο στην Κυπαρισσία

Ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία για διαμονή στην Κυπαρισσία;

Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και έχουν καλό φωτισμό και αερισμό. Κάθε ένα έχει δική του βεράντα που προσφέρει πανέμορφη θέα στον κήπο και τη θάλασσα. Υπάρχουν Δίκλινα και Τρίκλινα ώστε να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας και να σας φιλοξενήσει με απόλυτη άνεση.

Συνεχίζουμε τη βόλτα μας στις Μικρές Κυκλάδες με την όμορφη Σχοινούσα. Ένα νησί στα νότια της Νάξου. Η Σχοινούσα είναι το κέντρο του συμπλέγματος των Μικρών Κυκλάδων. Σύμφωνα με την παράδοση το όνομά του το χρωστά στο θαμνώδες φυτό Σχίνο που ευδοκιμεί σε όλο το νησί. Οι παραλίες της Σχοινούσας είναι πολλές για το μέγεθός της και μεταξύ άλλων είναι και οι όρμος Λιβάδι, Μερσίνι, Άγιος Βασίλης, Ψιλή Άμμος, Φυκιό και Σιφνέϊκο.

Δημοφιλές σε επισκέπτες που κάνουν κράτηση για ξενοδοχείο στην Κυπαρισσία

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με ξενοδοχεία στην Κυπαρισσία

Επίλεξε ημερομηνίες για να δεις τιμές και διαθεσιμότητα

Τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα στην περιοχή Κυπαρίσσι?

Αυτά τα ξενοδοχεία συνιστώνται ανεπιφύλακτα από πολλούς ταξιδιώτες.

Και στο τέλος, ένα σχόλιο Μετά το ταξίδι τους, οι πελάτες μας σχολιάζουν τη διαμονή τους.

Report this wiki page